Reglement


1. Het wielertoeristenseizoen  2018  zal van start gaan op 04 maart  2018 om 8u45.


2. Het clublidgeld voor 2018 bedraagt  20€. 


3. Na elke rit wordt er in functie van het aantal consumpties 5€ of 7€ samen gelegd, hier worden 2 of
3 consumpties van gedronken, de rest gaat naar de clubkas. De leden die meer dan 3 consumpties  drinken leggen het extra bedrag per consumptie bij.  


4. Voor leden met een smartphone is er last minute Whatsapp informatie. Deze groepsinformatie is opgestart door Johan Digneffe. Wil je er ook gebruik van maken, download Whatsapp en geef je nummer door aan Johan. Deze dienst kan vooral handig zijn om bij slecht weer snelle beslissingen te nemen.5. De Vogezen wordt in 2018 de bestemming van de 3-daagse……. Detail info volgt. Vertrek vrijdag 24 augustus, terug zondag 26 augustus.


6. De snelheid in de ritten wordt bepaald door de ganse groep. Iedereen wordt verzocht het groepsbelang voorop te stellen. Het is verboden in de dorpskern van Grote-Spouwen te koersen. Indien er in een rit een kleine race ontstaat, steeds een stophalte afspreken met de groep. Het dragen van een valhelm is verplicht. 


7. Iedere rit zijn er punten te verdienen naargelang het gereden kilometers. Iedere kilometer wordt gelijk gesteld met 1 punt. Er kunnen enkel punten worden vergaard in ritten die in het officieel rittenschema voorkomen. Aan het einde van het seizoen zal de renner met het hoogst aantal punten worden gevierd als clubkampioen.


8. Wij vragen aan alle leden zorg te dragen voor het milieu, waarmee wij bedoelen geen afval en of resten achter te laten op openbare wegen of plaatsen.9. Dit reglement is van toepassing op het seizoen 2018.

Volg de laatste info op :    http://www.wtchda.be/
Welkom op onze website!

Welkom op de website van wielertoeristenclub "Het Dampend Achterwiel" van Grote Spouwen. Hier kan je alle informatie vinden over onze club en haar activiteiten.